11 Μάι

Οι περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων και φορτηγών αφήνουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στην ιπποδύναμη και τη ροπή των οχημάτων.

Ας δούμε συνοπτικά τι μπορεί να σας προσφέρει μια βελτιωμένη εξάτμιση:

  1. Καταρχήν, μπορεί να απελευθερώσει μέρος της ισχύος του κινητήρα καθώς είναι σχεδιασμένη για να δίνει ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διαδρομή στα καυσαέρια. Αυτό σημαίνει ότι ο κινητήρας σας “αναπνέει” καλύτερα και από τις καύσεις παράγεται περισσότερη δύναμη.
  2. Στις sport εφαρμογές αυξάνουμε επίσης τη διάμετρο των σωληνώσεων για να πετύχουμε ακόμη μεγαλύτερη «απελευθέρωση» του κινητήρα.
  3. Η sport εξάτμιση απελευθερώνει πιο δυνατό ήχο κατά την οδήγηση και ένα γλυκό μπάσο στην εκκίνηση. Στην ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΒΕΕ κατασκευάζουμε κάθε βελτιωμένη εξάτμιση σε «loud» και «stentorian» εκδοχή. Επιλέξτε τον ήχο που σας εκφράζει!
  4. Τα περισσότερα εργοστασιακά συστήματα εξάτμισης είναι κατασκευασμένα από χάλυβα, επομένως φθείρονται με την πάροδο του χρόνου. Τα βελτιωτικά συστήματα κατασκευάζονται από ανοξείδωτο υλικό που δεν φθείρεται και δεν σκουριάζει.
  5. Οι βελτιωτικές εξατμίσεις της ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΒΕΕ κατασκευάζονται από γυαλιστερό 304 ατσάλι και σας προσδίδουν εμφάνιση και στυλ. Ειδικά εάν επιλέξετε κάποια από τις μπούκες για να τοποθετήσετε στην εξαγωγή θα ξεχωρίσετε σε κάθε σας εμφάνιση. Για τον λόγο αυτό, φροντίζουμε να έχουμε πάντα στη διάθεσή σας τις πιο πρωτότυπες και μοντέρνες μπούκες της αγοράς.

Ένας βελτιωτικός καταλύτης επιδόσεων είναι μεταλλικός και διαθέτει μεγαλύτερα «κελιά» για να διέρχονται τα καυσαέρια. Εάν συνδυαστεί με σετ βελτιωτική εξάτμισης οπότε αυξάνει ακόμη περισσότερο την ιπποδύναμη και τη ροπή του οχήματός σας.

Όποια και αν είναι η επιλογή σας, η βελτιωτικές-sport σειρές της ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΒΕΕ είναι βέβαιο ότι θα προσθέσουν στο αυτοκίνητο ή στο φορτηγό σας μεγαλύτερη απόδοση, εμφάνιση και τον χαρακτηριστικό sport ήχο.