07 Ιούν

Δεν υπάρχει κανείς άλλος στην Ελλάδα να σας προσφέρει αυτές τις επιλογές.

*Στην ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΒΕΕ κατασκευάζουμε καθημερινά νέα μοντέλα εξατμίσεων, καταλυτών και φίλτρων αιθάλης κατόπιν παραλαβής δείγματος. Η η μελέτη του πρωτοτύπου, η εισαγωγή του νέου προϊόντος στην παραγωγή, ο σχεδιασμός του ακριβούς αντιγράφου δεν επιβαρύνουν τον πελάτη και η παράδοση γίνεται σε 2 εργάσιμες από την παραλαβή του δείγματος.

Συμπέρασμα 1: Για οποιοδήποτε εξάρτημα του συστήματος εξάτμισης δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σ’ εμάς. Κερδίζετε ξεκάθαρα χρόνο και κόστος αναζήτησης, ποιότητα εφάμιλλη του πρωτοτύπου, τις πλέον ασυναγώνιστες τιμές και εγγύηση καλής λειτουργίας. Η εταιρία μας επενδύει επίσης στην after sales υποστήριξη ώστε οποιαδήποτε τεχνική πληροφορία απαραίτητη μετά την αγορά να είναι εύκολα και άμεσα στη διάθεση των πελατών μας.

Δεν σας κάνουμε απλά πελάτες, χτίζουμε σχέσεις!

Επίσης, αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε προϊόντα-πατέντες για ειδικές εφαρμογές με τις υποδείξεις σας.

Παραδείγματα προϊόντος – πατέντα για ειδικές τροποποιήσεις.

Μετατροπή όρθιας εξάτμισης τρακτέρ John Deere σε εξάτμιση που κατεβαίνει από κάτω. Αποτέλεσμα η εκπομπή των καυσαερίων από το πίσω μέρος του τρακτέρ.

Original Μετατροπή

*Ειδικά τα τελευταία χρόνια και με τις Ευρωπαϊκές νόρμες για τις εκπομπές καυσαερίων και σωματιδίων αιθάλης να γίνονται όλο και πιο αυστηρές, αλλά και με την ταυτόχρονη επιτακτική ανάγκη για οικολογική χρήση των οχημάτων μας που επιβάλει η διαρκώς αυξανόμενη μόλυνση ανοίγεται στην ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΒΕΕ ένας νέος δρόμος.

Καθώς είμαστε η μοναδική σήμερα Ελληνική Βιομηχανία Συστημάτων Εξατμίσεων αλλά και με «όπλα» την τεχνογνωσία και τις χρόνιες συνεργασίες μας με τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου σε Ευρώπη και Αμερική ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΜΕ!

Τεχνικές εταιρίες, εργολάβοι δημοσίων έργων, εταιρίες κινητής τηλεφωνίας κλπ απευθύνονται σε εμάς για να βελτιώσουμε την εξάτμιση των παλαιών οχημάτων και του εξοπλισμού τους. Ουσιαστικά να δημιουργήσουμε νέο προϊόν – πατέντα που θα αντικαταστήσει την εξάτμιση με καταλύτη, φίλτρο ή και τα δύο μαζί. Ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών μας και με βάση τις ιδιαίτερες προδιαγραφές των κινητήρων μελετάμε και σχεδιάζουμε προϊόντα για «δύσκολους».

Συμπέρασμα 2: Η ανάγκη να συμμορφωθούμε όλοι αλλά και οι Ελληνικοί περιβαλλοντικοί κανονισμοί που αφορούν τα καυσαέρια είναι άμεση. Σύντομα θα βρεθούμε μπροστά σε εισαγόμενους κανονισμούς σχετικά με τις εκπομπές, τον έλεγχο του ΚΤΕΟ κλπ.

Παραδείγματα προϊόντων – πατέντα για αυξημένες απαιτήσεις του συστήματος εξάτμισης.

  1. Μετατροπή εξάτμισης σκαπτικού Caterpillar 980G σε καταλύτη με προσθήκη μεταλλικού εμποτισμένου υποστρώματος. Αποτέλεσμα η μείωση των εκπεμπόμενων καυσαερίων.